Khloe Kardashian pilasi kasvonsa – turvonneet huulet kuin sarjakuvasta

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Monet ulkomaiset ja suomalaiset julkkistähdet ovat viime aikoina pilanneet kilvan kasvojaan ottamalla huuliinsa keinotekoisia täytteitä. Tämän ankkatrendin suosio on pitkälti Kardashianien julkkisperheen ansiota. Nyt Khloe Kardashian on vuorostaan esitellyt omia huuliaan.

Tällä viikolla Khloe kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Paparazzikuvissa päähuomio kiinnittyi erityisesti massiivisiin huuliin, jotka ovat kuin sarjakuvasta.

Taannoin paljastui, että Khloe Kardashian on ryhtynyt kaventamaan vyötäröään korseteilla. Hän pitää korsettia yllään päivittäin, ja myös Kim ja Kourtney käyttävät säännöllisesti korsetteja. Ehkäpä korsetin pitämisessä piilee salaisuus upean muodokkaaseen vartaloon, josta Kardashianin sisaret ovat tunnettuja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash