Muotinäytös ihmetytti katsojia – mallit kaatuivat catwalkilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallit joutuvat usein kävelemään näytöslavoilla korkeissa koroissa ja pitkähelmaisissa luomuksissa, jolloin he joutuvat jännittämään sitä, että pysyvätkö he ylipäätään pystyssä.

Mallin kaatuminen lavalla kohahduttaa yleisöä joka kerta ja on mallille itselleenkin varmasti nolo tilanne, jonka jälkeen itsevarmuus esitykseen voi olla hankalaa saada takaisin.

New Yorkin muotiviikot ovat parasta aikaa käynnissä ja kaupunki on täyttynyt muotialalla työskentelevistä ja muodista kiinnostuneista ihmisistä. Opening Ceremony SS16 -näytöksessä koettiin erikoisia hetkiä, kun todella moni malli kaatuili saman esityksen aikana.

Opening Ceremony otti osaksi esitystään muutamia balettitanssijoita. Balettitanssijat huijasivat katsojia kaatumalla tahallaan, mikä paljastui esityksen loppupuolella kuuluvan näytökseen. Lopuksi kaatumista seurasi muutama tanssiliike, minkä jälkeen tanssijat esiintyivät yleisölle.

Opening Ceremony Spring/Summer 2016: The Living City from Opening Ceremony on Vimeo.