Mies matkusti kuukauden Sri Lankassa – upea video muistona

Matkailu · Annukka Heikkilä

Sri Lanka on saarivaltio, joka sijaitsee Intian valtameressä Intian niemimaan alapuolella. Trooppinen ilmasto, kauniit maisemat ja hyvä ruoka houkuttelee paikalle turisteja, joista eräs kuvasi kuukauden mittaiselta matkaltaan itselleen muistoksi hienon videon näkemistään paikoista.

Alexander Tikhomirov oleskeli Sri Lankassa kuukauden ajan kierrellen saarta ja kuvaten omia kokemuksiaan videolle. Kauniit hiekkarannat, upea luonto, villieläimet ja ystävälliset paikalliset saavat Sri Lankan tuntumaan unelmakohteelta niin luksuslomaa hakevalle kuin reppureissaajallekin.

Saari on pinta-alaltaan Suomeen verrattuna vain noin kolmasosan suuruinen, mutta ihmisiä Sri Lankassa asuu kuitenkin neljä kertaa enemmän kuin Suomessa. Sri Lankassa riittää paljon nähtävää ja alhaisen hintatason vuoksi kohde on reppureissaajia ajatellen täydellinen.