Rotta oli todellinen newyorkilainen – kuljetti pizzaa metroasemalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New York tunnetaan muun muassa korkeista pilvenpiirtäjistä, muodista ja kulttuurista. Suurkaupungissa kaikki on vähän isompaa aina kaupungin pikkutuholaisista ja jyrsijöistä lähtien. Nyt videolle tallentui hauska näky, kun rotta asteli metroasemalta pizza suussaan.

Matt Little on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon näkemästään rotasta. Rotta on todella kaupunkilaistunut ja oikea kulmien kuningas rehatessaan suussaan isoa pizzasiivua. Rotta astelee metroaseman portaita alaspäin rasvainen herkku suussaan eivätkä edes likaiset portaat saa vietyä jyrsijän ruokahaluja pois.

Koppavat rotat tekevät kaikkensa saadakseen ruokaa eivätkä pelästy helposti. Rotta uskalsi melko kauan lähestyä kuvaavaa miestä pizza suussaan, kunnes livahti portaiden alle. Miehen siirtyessä syrjemmälle rotta palasi kuitenkin hyvin nopeasti vahtimaan löytämäänsä pizzaa.