Autoharrasaja kuoli – haudattiin autonsa kanssa

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Menehtyneen autofanaatikon omaiset olivat päättäneet kunnioittaa miehen muistoa hautaamalla hänet autoineen Shanxin provinssissa, Kiinassa. Kuten arvata saattaa, hautaaminen vaati tarkan suunnitelman, sillä auto ei mahtunut perinteiseen hautaan.

Daily Mail -lehden mukaan miehen läheiset olivat rakennuttaneet maaseudulle pienen tunnelin, jonne auto oli määrä työntää vainajineen. Tunnelista tulisi autofanaatikon viimeinen etappi.

Hautajaiset poikkesivat suuresti perinteisistä hautajaismenoista, sillä vainajaa oli saattamassa viimeiselle matkalle joukko työmiehiä ja omaisia. Miehen auto autettiin kaivinkoneiden voimin tunneliin ja sitten se peitettiin maa-aineksella.

Kiinassa vainajia kunnoitetaan hautaamalla heidät arkuissa, jotka kuvastavat menehtyneen saavutuksia elämässä. Kyseinen mies oli ilmeisesti viihtynyt paljon tien päällä, sillä hänet hyvästeltiin haudan autonsa kera.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat