Perheenisä kohutusta rasismivideostaan: ”Älkää perkele tulko meitä häiritsemään”

Ohhoh! · Stara.fi

Stara kertoi maanantaina videosta, jossa perheenisä opetti pientä tytärtään lyömään pakolaisia. Sittemmin järkyttävä tapaus on johtanut poliisitutkintaan ja lastensuojeluilmoituksiin, joten viranomaiset tutkivat asian ja ryhtyvät tarvittaessa toimenpiteisiin.

Videon saaman kohun myötä myös perheenisä on kommentoinut videotaan ja siitä syntynyttä tilannetta. Hän kirjoittaa asiasta ylläpitämällään rasistisella Facebook-sivulla.

– No ompa syntynyt ihme kohu yhdestä videosta, jossa opetan tytärtäni miten voi lyödä pakolaista,hmm ei kaikki pakolaiset toki ole pahoja ja huonoja ihmisiä ,mutta on toki suurin osa,mitkä tekee kaikenlaista väkivaltaa niin naisille kuin miehille eli ei ole väärin opettaa toisille miten puolustautua, perheenisä kirjoittaa.

Isä tiedustelee olisiko oikein ja hyväksyttävää, jos hänen tyttärensä ei pystyisikään puolustautumaan joutuessaan väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi.

– Minä ainakin teen kaikkeni,jotta tyttäreni olisi puolustus valmis koko elämänsä ajan,jotta ei tarvitseisi pelätä.Koska tämä suomi on jo niin sekaisin ja kohta pakolaisten vallassa.

Lisäksi isä paljastaa saaneensa vaimonsa kanssa uhkailuja videon johdosta ja kertoo puolustavansa kotiaan vaikka viimeiseen hengenvetoon.

– Sen vain sanon älkää perkele tulko meitä häiritsemään,sillä minä ja vaimoni puolustamme kotiamme ja perhettämme! Me emme ole mitään juoppoja,emmekä narkkareita vaan päihteittömiä ihmisiä. Sen sanon että jos tulette meille riehumaan ja meitä hakkaamaan tai tappamaan,niin monelle tulee ennen sitä kovin huono olla.

Kohuttu video on noteerattu Suomessa laajasti ja se on aiheuttanut runsaasti keskustelua. Videosta on tehty Facebookille useita poistopyyntöjä. Yhteisöpalvelu ei ole kuitenkaan suostunut videota poistamaan, koska palvelun mukaan se ei riko sääntöjä.