Radiotoimittaja BMW-ralliauton kyydissä – raju ulosajo videolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirkanmaalla kisataan viikonloppuna jälleen autourheilun merkeissä, ja eilen muutamia toimittajia pääsi kokeilemaan miltä tuntuu kyyti ralliautossa. Eräs uskaliaista oli Fun Tampere -radiokanavan toimittaja Juha ”Juissi” Koivunen, jonka testiajo päättyi odottamattoman nopeasti.

Koivunen hyppäsi pelkääjän paikalle uudenkarheaan BMW-ralliautoon, joka tarjosi lopulta odottamattoman kokemuksen. Ralliautoon tulleen vian vuoksi kuljettaja menetti sen hallinnan, joten menopeli päätyi nopeasti ylöjärveläiseen metsään.

– Kuski sanoi vaan, että ”Nyt meni sähköt” ja sitten rytisi. Siinä oli vieressä iso puu, johon ei onneksi osuttu. Oli aika erikoinen fiilis. Oltiin siellä 30 metriä pöpelikössä eikä päästy pois, kun auto ei enää startannut, Koivunen kommentoi Staralle.