Donald Trump seksikäs? Tässä Halloweenin hittiasu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuun lopussa vietettävä Halloween tekee parhaillaan tuloaan, ja tänäkin vuonna markkinoille ilmestyy liuta uusia, ajankohtaisiin asioihin ja ihmisiin liittyviä naamiasiasuja. Suosittuja pukuja ovat myös erilaiset seksikkäiksi tarkoitetut versiot perinteisistä Halloween-asusteista.

Mielikuvitushirviöitä esittävien asujen lisäksi tarjolla on muun muassa Donald Trump -puku. Yandy-verkkokauppa myy tänä vuonna naisille suunnattua Donna T. Rumpshaker -nimistä asukokonaisuutta, johon kuuluvat sininen puku ja shortsit, valkoinen kauluspaita solmiolla ja tietenkin Trump-henkinen peruukki.

Pakettiin kuuluu myös presidenttiehdokkaaksi ryhtyneeltä liikemieheltä tuttu ”Making America great again”, eli tehdään Amerikasta jälleen upea -lippis. Koko pukukokonaisuus maksaa Yandy.com -verkkokaupassa 69,95 dollaria.