Heidi Klum alusvaatteisillaan – kuumat uutuudet esittelyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heidi Klum nousi taannoin otsikoihin Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan, Donald Trumpin väitettyä ettei huippumalli ole enää täyden kympin nainen. Klum vastasi nokkelasti videolla, jossa hänen paitaansa on kirjoitettu numero 9.99.

Nyt saksalaissyntyinen malli nähdään tuoreella mainosvideolla, joka jälleen osoittaa Trumpin väitteet tuulesta temmatuiksi. Videolla 42-vuotias tähti esittelee Macy’s tavarataloketjulle luomansa Heidi Klum Intimates -malliston alusvaateuutuuksia.

Mallinauran ohella Heidi Klum on työskennellyt television parissa. Hänet on nähty esimerkiksi Saksan Huippumalli haussa ja Muodin huipulle -ohjelmien juontajana ja tuomarina. Muodin huipulle -ohjelma poiki tähdelle myös Emmy-ehdokkuuden.