Mies kärsi korkean paikan kammosta – teki virheen lähtiessään vuorelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Korkeita paikkoja kammoavilla on varmasti monia asioita, joita ei kannata tehdä ja paikkoja, joihin ei kannata mennä. Yksi tällaisista asioista on epäilemättä korkealle vuorelle kiipeäminen ja käveleminen pitkin lasi-ikkunoista koostuvaa polkua, jonka alla on noin puolentoista kilometrin pudotus.

LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään mies, joka on laittanut itsensä todella tukalan paikan eteen. Mies kävelee Kiinan Zhangjiajiessa sijaitsevalla Tianmen-vuoren rinteellä, jonka seinämää pitkin kulkeva polku on katettu lasi-ikkunoilla. Polun alla näkyvä lähes puolentoistakilometrin pudotus ei ilahduttanut miestä, joka selvästi kammosi korkeita paikkoja.

Mies konttii polkua pitkin eteenpäin todella tuskallinen ilme kasvoillaan. Hänen ystävänsä vain nauravat vieressä, mutta miehen kokema tuska näyttää todelliselta. Pitkä pudotus saisi varmasti monen hurjapäänkin haukkomaan henkeään, minkä vuoksi voi vain ihmetellä miehen kapuamista vuorelle pelkonsa kanssa.