Mies kuvasi salaa myymälän vessaa – käry kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen tavaratalon myymäläpäällikkö on pidätetty vessassa käyvien asiakkaiden salakuvaamisesta. Mies jäi kiinni teostaan, kun nuori naisasiakas löysi videota kuvaavan iPhone-puhelimen Dollar Tree -myymälän vessasta, Los Angelesissa.

Vessassa asioinut Alexandria Sabori huomasi, että pöntön edessä olevassa pahvilaatikossa oli reikä. Kun nainen kurkisti laatikkoon, tekin hän järkyttävän löydön. Saborin vessakäynti oli tallentunut laatikossa olevan puhelimen videolle.

Alexandria ilmoitti asiasta poliisille. KTLA 5 News -uutistoimiston mukaan myymäläpäällikkö on salakuvannut naisten vessatoimia jo pidemmän aikaa. Myymäläpäällikkö Carlos Martinez on pidätetty ja hänen syytteensä luetaan hänelle heti kun selviää, kuinka laajasta rikoksesta on kyse. Viranomaisten mukaan tapauksen tutkinta on vielä kesken.