NASA julkaisee mullistavia uutisia Marsista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

YHdysvaltojen avaruushallinto NASA on ilmoittanut järjestävänsä maanantaina lehdistötilaisuuden, jossa kerrotaan uusia erittäin merkittäviä tieteellisiä uutisia Marsista. Tilaisuus järjestetään kello 11.30 paikallista itärannikon aikaa ja esitetään suorana NASA TV -kanavalla.

Heti ilmoituksen jälkeen julkisuudessa alkoivat velloa huhut ja valistuneet arvailut tilaisuuden syystä. Moni odottaa NASAn julkaisevan tietoja Marsista löytyneistä orgaanisista aineksista ja hurjimmat veikkaavat planeelta löytyneen jopa alkeellisia elämänmuotoja.

Tilaisuudessa on joka tapauksessa paikalla suuri joukko erittäin merkittäviä NASA-johtajia ja tutkijoita ympäri Yhdysvaltoja, joten mistään pienestä paljastuksesta ei ole kyse. Vastaavia tilaisuuksia on järjestetty erittäin harvoin. Edellisessä tilaisuudessa paljastettiin, että avaruudesta oli löytynyt Maan kaltainen planeetta Kepler-452b.