Pierce Brosnan säämiehenä: ”Tsunami on tulossa kohti!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Pierce Brosnan oli vierailemassa yhdysvaltalaisessa Today-ohjelmassa. Kesken lähetyksen mies sai yllätystehtävän ja hän pääsi toimimaan tilapäisesti säämiehenä. Kaikki ei mennyt ihan putkeen, sillä Brosnan tulkitsi näytöllä näkyvät sääilmiöt väärin.

Daily Mail -lehden mukaan Brosnan sanoi, että merellä oli valtava tsunami, joka oli iskeytymässä rantaan. Pierce sanoi, että se huuhtoo kaiken mennessään.

Todellisuudessa näytöllä näkyvät pyörteet olivat trooppisia myrskyjä. Kun Brosnan huomasi olevansa hukassa tiedotuksensa kanssa, riensi Al Roker auttamaan häntä. Hän selvensi katsojille, että Pierce oli tulkinnut sään väärin.

Roker kertoi, että trooppinen mysky laantuisi merellä, eikä se iskisi rannikolle suurella voimalla. Kyseessä oli siis merellä riehuva tornado, eikä tsunami, niin kuin Brosnan tulkitsi.