Pelimaailma mullistumassa: Videopelien Netflix suunnitteilla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihteen suoratoistopalvelut ovat nykyisin arkipäivää. Spotify löytyy monilta musiikkia kuluttavilta suomalaisilta vähintään ilmaisversiona ja Netflixin kaltaiset elokuvia ja sarjoja kuukausihintaan tarjoavat palvelut kasvattavat suosiotaan.

Pian myös PC-pelaajat saattavat päästä nauttimaan videopeleistä Netflixin tapaan. PC Games N -sivuston mukaan EA-pelitalon tuoreessa tiedustelussa pelaajilta kysellään, olisivatko he kiinnostuneita kiinteän kuukausihinnan pelipalvelusta.

Tämä viittaisi siihen, että yhtiö on jo suunnittelemassa kyseisen kaltaista palvelua. EA-yhtiö haluaisi palveluun mukaan myös muita suuria pelitaloja, kuten Activision, Ubisoft, Take-Two ja Bethsda.

Kyselyssä tiedustellaan myös, kuinka paljon käyttäjät olisivat valmiita maksamaan palvelusta. EA ei ole toistaiseksi kommentoinut mahdollisia suunnitelmiaan tarkemmin.