Mies rakensi toimivan sähkökitaran LEGO-palikoista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalaisen leluyhtiön valmistamilla Lego-palikoilla rakentaminen ei ole pelkästään lasten harrastus. Viime vuosina verkossa on nähty esimerkkejä uskomattomista Lego- rakennelmista, kuten palikoista rakennetusta toimivasta autosta.

Nyt italialainen Nicola Pavan on puolestaan rakentanut tanskalaisista muovipalikoista toimivan kitaran. Fenderin Jaguar -mallia muistuttava soitin on valmistettu sähköisiä osia ja kaulaa lukuunottamatta kokonaan Legoista. Kitara toimii, ja sen soittamista päästään seuraamaan Nicolan Youtubessa julkaisemalla videolla.

– Saatat kuvitella että Lego-kerroksen alla olisi puuta joka pitäisi soittimen kasassa, mutta olet väärässä. Runko on valmistettu kokonaan Lego-palikoista, eikä niitä ole edes liimattu toisiinsa, mies kuvailee kotisivuillaan.