Mies kosi vuoristoradassa – nainen kiljui onnesta ja pelosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Austin Crecelius -niminen mies päätti kosia tyttöystäväänsä Allison Boylea huvipuistossa. Crecelius päätti hoitaa kosinnan tyylikkäästi käyttäen tyttöystävänsä aiemmin kertomaa vertauskuvaa siitä, miten elämä käännekohtineen muistuttaa isoa vuoristorataa.

Crecelius on julkaissut YouTube-kanavallaan kosinnasta videon, jonka hänen edessään istuva kaveripariskunta tallensi vuoristoradan aikana. Mies aloittaa kosinnan videolla kertomalla tyttöystävälleen, että elämä on kuin vuoristorata. On ala- ja ylämäkiä, jyrkkiä mutkia ja välillä se saattaa heittää myös ylösalaisin. Vuoristoradasta selviää yksinkin, mutta kaverin kanssa ajelun kokeminen olisi kuitenkin paljon mukavampaa.

Crecelius pyytää Boylea vaimokseen samalla, kun vuoristoradan juna on nousemassa rataa ylöspäin. Boyle vastaa kosintaan myöntävästi ja purskahtaa itkuun juuri, kun vaunu saavuttaa radan huipun ja lähtee kiihtymään kohti alamäkeä. Nainen huutaa sekä onnesta, jännityksestä että pelosta eikä mikään huvipuistolaite tule varmasti tuntumaan tämän jälkeen enää yhtä vaikuttavalta.