Poliisit yllättivät kadulla virtsaavan miehen – ampui itseään jalkoväliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brooklynissä asustavalla Javier Thomasilla on ollut harvinaisen huono päivä. Mies nimittäin ampui vahingossa itseään jalkoväliin poliisien tullessa juttelemaan hänelle. Viranomaiset olivat nähneet miehen virtsaavan julkisesti ja he olivat tulleet puhuttelemaan miestä.

Poliisit nähdessään Thomas muisti, että hän kantoi luvatonta asetta. Hän yritti viime hetkellä hankkiutua asestaan eroon ja hän vahingossa painoi liipasinta. Ladattu ase laukesi ja luoti upposi miehen jalkojen väliin. Mies kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi eikä hänellä onneksi ole hengenvaaraa.

New York Daily News -lehden mukaan Javier pidätettiin myöhemmin luvattoman aseen hallussapidosta ja vaaran aiheuttamisesta. Syytteissä ei ollut mainintaa julkisesti virtsaamisesta, vaikka se oli alkuperäinen syy kohtaamiselle viranomaisten kanssa.