Kalifornian metsäpalojen uhreille ilmaista kannabista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniaa syyskuussa koetelleet metsäpalot kylvivät tuhoa satojen neliökilometrien alueelta ja ajoivat tuhansia ihmisiä pois kotoaan. Nyt Pohjois-Kalifornian lääkekannabista myyvät liikkeet tarjoavat metsäpalojen uhreille ilmaista helpotusta tuskiinsa.

Care By Design ja AbsoluteXtracts -ketjujen liikkeet lupaavat paloissa vammautuneille jopa 200 dollarin edestä ilmaista lääkekannabista. The Los Angeles Times -lehden mukaan asiakkailla täytyy olla lääkekannabisresepti, ja heidän pitää voida todistaa asuvansa alueilla, joissa palot aiheuttivat suurinta vahinkoa.

Neljä kuolonuhria vaatineet tulipalot tuhosivat Pohjois-Kaliforniassa yli 1.940 kotia. Kyseessä oli tuhoisin metsäpalo koko osavaltion historian aikana.