Kanye West haluaa oikeasti presidentiksi – Kim Kardashian vahvisti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West paljasti MTV Video Music Awards -gaalan kiitospuheessaan, että hän aikoo asettua ehdolle presidentinvaaleissa vuonna 2020. Uutista on spekuloitu ja moni on voinut miettiä, onko räppäri ollut tosissaan.

Kanye kertoi polttaneensa kannabista ennen puheensa pitämistä, minkä vuoksi kaikki eivät ehkä ottaneet ilmoitusta ehdolle asettumisesta tosissaan. Kim Kardashian oli The Ellen Show -keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi Ellen DeGeneresille, että Kanyen ehdolle asettuminen tuli hänellekin yllätyksenä, mutta mies on kuitenkin tosissaan.

Kim ei tiennyt Kanyen ajatuksista ennen kiitospuheessa tehtyä ilmoitusta, mutta ilmeisesti Kanye oli kuitenkin puhunut totta.

Kim kertoi Kanyen olevan todella määrätietoinen aina, kun mies asettaa itselleen jonkin tavoitteen, minkä vuoksi Kim odottaakin innoissaan mitä tulevaisuus heidän perheelleen tuo. Valkoisessa talossa asuminen saattaisi parille kuitenkin tuottaa ongelmia, sillä heidän tulisi remontoida ja sisustaa se täysin uusiksi ennen kuin he voisivat kuvitella asuvansa siellä.