Näin Venäjällä: Karhu istui auton kyydissä moottoritiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jekaterinburgiin matkalla ollut kuski näki tiellä näyn, joka sai hänet käynnistämään kameransa. Edessä ajavan auton kyydissä näytti olevan kookas metsäneläin. Kun kuski ajoi lähemmäs, paljastui hänelle, että kyydissä oli karhu.

Epäilys varmistui, kun karhu työnsi päänsä ulos sivuikkunasta. Voisi luulla, että näky sai kuskin kyseenalaistamaan mielenterveytensä. Video oli kuitenkin todisteena siitä, että kyseessä ei ollut harhanäky.

Karhu näytti viihtyvän auton kyydissä suhteellisen hyvin, sillä se ei hyökännyt kuskin tai apukuskin kimppuun. Edessä istuva kyytiläinen rauhoitteli karhua silittämällä sen kuonoa. Ilmeisesti kuski ei nähnyt siinä mitään vaarallista, että takapenkillä matkusti karhu.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.