Naisen nenän iho korvattiin päänahalla – alkoi kasvaa karvoja!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias Bree Towner -niminen nainen on taistellut monta vuotta ihosyöpää vastaan. Syövän vuoksi nainen on joutunut läpikäymään monta leikkausta ja saanut muun muassa kasvoihinsa useita tikkejä.

Uusimmassa leikkauksessa koko Townerin nenän iho tuli korvata, ja se korvattiin päänahasta otetulla palalla. Bree Towner on kärsinyt suurista itsetunto-ongelmista ulkonäkönsä vuoksi, koska häntä on jouduttu leikkaamaan syövän vuoksi niin monta kertaa.

Syövän jatkuva uusiutuminen on saattanut Townerin kolme kertaa leikkauspöydän päälle ja antanut naiselle lähes sata tikkiä. Yhdessä leikkauksessa koko hänen nenänsä iho jouduttiin kuorimaan pois, minkä vuoksi nenä tarvitsi uuden ihon.

Townerin nenän iho korvattiin palalla, joka oli leikattu naisen päänahasta. Koska ihosuikale on päänahkaa, siinä kasvaa hiuksia. Uusi karvainen nenä ei ole parantanut naisen huonoa itsetuntoa, mutta hän toivoo viimein toipuvansa sairaudesta ihosiirron myötä. Towneria odottaa Metro-lehden mukaan vielä yksi leikkaus, jossa hänen nenänsä kokoa pienennetään ja kulmakarvojen paikkaa siirretään.