Selfie-kulttuurin kääntöpuoli: Tältä teinitytöt näyttivät urheiluottelussa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään sosiaalisen median päivittäminen on monelle nuorelle todella tärkeä osa jokaista päivää. Konserteissa ja erilaisissa tapahtumissa on jo melko tavallista, että koko tapahtumaa seurataan pienen puhelimen ruudun kautta, koska kaikki kokemukset halutaan saada videolle siksi, että ne voidaan jakaa myöhemmin muillekin.

Eräässä urheilutapahtumassa oli joukko nuoria tyttöjä, jotka olivat tulleet katsomaan peliä. Heillä kaikilla oli käsissään puhelimet, mutta he eivät suinkaan kuvanneet mielenkiintoista peliä vaan itseään. Kameramiehet ja kommentoijat olivat ottaneet teinitytöt lähempään tarkasteluun eivätkä he voineet uskoa näkemäänsä.

Tytöt ottivat jatkuvasti kuvia itsestään, minkä vuoksi heillä meni monia ratkaisevia tilanteita pelistä ohi. He kuvasivat itseään yksin, kaverin kanssa, churros-leivonnaisen kanssa ja hotdog sekä juoma kädessään. Moni videon nähnyt on kommentoinut nykysukupolven menneen pilalle erilaisten kuvasovellusten myötä. Hetkessä elämisen hienous on jäänyt toissijaiseksi tilanteen kuvaamisen kanssa.

But first… let us take (lots and lots and LOTS) of selfies.FULL VIDEO: http://bit.ly/1VqCyv9

Posted by 120 Sports on Wednesday, September 30, 2015

Katso video tästä.