Sängyn alta kuului rapinaa – kutsumaton vieras katsoi silmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen perheen kotiin oli livahtanut kutsumaton vieras. Nälkäinen pussirotta oli etsinyt talosta ruokaa tajuamattaan, että asukkaat olivat kotona. Kun opossumille selvisi, ettei se ollut talossa yksin, se livahti piiloon.

Talon asukkaat olivat kuulleet ääniä ja he aavistivat, että heidän kotiinsa oli tunkeuduttu. Perheenjäsenet epäilivät, että kyseessä oli pieni eläin ja he alkoivat etsiä sitä huoneista.

Perheenäiti kuuli rapinaa sängyn alta ja päätteli, että eläin oli siellä piilossa. Nainen käynnisti kameransa kuvatakseen eläimen videolle. Ilmeisesti hän ei ollut varautunut siihen, että sängyn alta paljastuisi opossumi, sillä hän karjaisi suureen ääneen nähdessään pienen eläimen. Pussirotan vierailu jäi lyhyeksi, sillä asukkaat häätivät sen asunnostaan.