Frendit-sarja tehtiin uusiksi hamstereilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-komediasarja nautti 90-luvulla jättiläismäisestä maailmanlaajuisesta suosiosta. Sarja nousee aika-ajoin edelleen otsikoihin, ja internetissä on nähty lukuisia Frendien inspiroimia tribuutti- ja parodiaversioita.

Mashable-sivuston julkaisemalla tuoreella videolla nähdään, miltä Frendit -sarja olisi näyttänyt mikäli sen päärooleissa olisi ollut joukko hamstereita. Pienet eläimet pääsevät sarjan tunnelmiin Central Perk -kahvilan miniatyyriversiossa I’ll Be There For You -tunnusmusiikin soidessa taustalla.

Frendit lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin, ja ysärille tyypillisten hius- ja pukeutumistyylinsä ansiosta se toimii myös hyvänä ajankuvana. Sarja on tullut tutuksi myös myöhemmille sukupolville toistuvien uusintojen ja Netflixin kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat