Frendit-sarja tehtiin uusiksi hamstereilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-komediasarja nautti 90-luvulla jättiläismäisestä maailmanlaajuisesta suosiosta. Sarja nousee aika-ajoin edelleen otsikoihin, ja internetissä on nähty lukuisia Frendien inspiroimia tribuutti- ja parodiaversioita.

Mashable-sivuston julkaisemalla tuoreella videolla nähdään, miltä Frendit -sarja olisi näyttänyt mikäli sen päärooleissa olisi ollut joukko hamstereita. Pienet eläimet pääsevät sarjan tunnelmiin Central Perk -kahvilan miniatyyriversiossa I’ll Be There For You -tunnusmusiikin soidessa taustalla.

Frendit lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin, ja ysärille tyypillisten hius- ja pukeutumistyylinsä ansiosta se toimii myös hyvänä ajankuvana. Sarja on tullut tutuksi myös myöhemmille sukupolville toistuvien uusintojen ja Netflixin kautta.