Mies rääkkäsi koiria – tuomittiin 28 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on tuomittu 28 vuodeksi vankilaan koirien kiduttamisesta. 25-vuotias Jason Brown oli tuomarin mukaan syyllistynyt niin raakoihin tekoihin, ettei hän ollut uransa aikana törmännyt vastaavaan.

Brown oli kuvannut videoita koirien rääkkäämisestä ja tappamisesta. Tuomari Elliot Sattler totesi, että miehen julmat teot olivat verrattavissa lapsiin kohdistuvaan väkivaltaan, sillä miehen uhrit olivat puolustuskyvyttömiä ja viattomia.

Jason joutui pitämään luotiliiviä saapuessaan oikeuteen, sillä hän oli saanut useita tappouhkauksia. Mies ilmoitti oikeudessa, että hänellä oli vakava huumeongelma, Daily Mail uutisoi. Sattler piti miehen rikoksia kuitenkin niin vakavina, että hän langetti Brownille 28 vuoden vankeustuomion.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat