Unelmaduuni! 21-vuotiaaalle kaunottarelle maksetaan lomailusta

Matkailu · Stara.fi

Suomalaiset palkansaajat ovat kansainvälisesti vertailtuna harvinaisen etuoikeutettuja, sillä valtaosalle suomalaisista maksetaan palkkaa lomailusta. Samassa asemassa on myös Mollie Bylett, joka saa lomailustaan palkkaa tosin hieman pidemmältä ajanjaksolta kuin keskiverto suomalainen.

21-vuotias Mollie Bylett on kirjoittanut jo pidempään matkablogia, jossa hän kertoo elämästään tien päällä reppureissulla ympäri Aasiaa. Blogi sai taannoin yllättäen suuren suosion, mikä kiinnitti myös monien yritysten huomion kaunottareen. Nyt Mollie on kiertänyt maailmaa viiden kuukauden ajan työkseen, sillä sponsorit maksavat hänelle palkkaa unelmalomailusta ja hauskanpidosta.

Palkkansa vastineeksi Mollien täytyy jatkaa jo aiemminkin kirjoittamansa blogin päivittämistä iloisilla lomakuvilla. Hänen palkkansa maksavat nykyisin muun muassa toimintakameroita valmistava yritys, nettisivusto ja vaatemerkki. Ne maksavat myös Bylettin matkat ja kaikki kulut. Mollie julkaisee kuviaan bloginsa lisäksi myös Instagramissa.