Poikaystävä ei ostanut iPhonea – nainen riisui itsensä alastomaksi kaupassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaisessa ostoskeskuksessa sattui erikoinen välikohtaus, kun nuori nainen riisui vaatteensa pois Apple-kaupan edessä. Syy vaatteiden riisumiseen oli se, että naisen poikaystävä ei suostunut ostamaan hänelle uutta iPhone 6s -älypuhelinta.

Mirror-lehden mukaan nainen yritti kiristää poikaystäväänsä riisumalla vaatteitaan. Mies ei taipunut tyttöystävänsä vaatimuksiin, vaikka nainen seisoi alasti keskellä ostoskeskusta. Tilanne on tallentunut ostoskeskuksen valvontakameroihin.

Alaston nainen yritti kiristää poikaystäänsä julkisen nöyryyttämisen avulla. Ostoskeskuksen vartijat puuttuivat lopulta tilanteeseen ja vaativat naista pukemaan vaatteet ylleen. Videolta ei käy ilmi saiko nainen lopulta haluamansa älypuhelimen.