NASA julkaisi ällistyttävän kuvan: Marsin pinnalta löytyi Stonehenge?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n julkaisemat kuvat Mars-planeetasta ovat saaneet tutkijat hämilleen. Mars-planeetan pinnalla näyttäisi kuvien perusteella olevan Stonehengea muistuttava kivimuodostelma. Tutkijat ovat laskelmoineet, että suuret kivet on aseteltu suoraan linjaan toisiinsa nähden.

NASA, Mars
NASA, Mars
NASA, Mars
NASA, Mars

Monet tutkijoista uskovat, että epätavallinen muodostelma on todiste sivilisaatiosta. UFO-tutkijat uskovat, että Maan pinnalla olevan Stonehengen ja Marsin kivimuodostelman välillä on yhteys.

Mirror-lehden mukaan spekulaatiot Marsin ”Stonehengestä” alkoivat 1970-luvulla, kun tutkijat huomasivat NASA:n julkaisemissa Mars-kuvissa erikoisen yksityiskohdan. Vuonna 2012 tutkijat saivat lisää tarkempaa kuvamateriaalia kivimuodostelmasta ja heidän epäilykset ovat vahvistuneet. UFO-tutkijoiden mukaan kivimuodostelma ei ole sattuma, vaan se on todiste siitä, että Marsissa on vierailtu.