Kolmevuotias DJ-sensaatio esitteli taitonsa – tähti on syntynyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme aiemmin tuolloin vielä kaksivuotiaasta DJ Archie Jr -pojasta, jonka DJ-taidot ällistyttivät nettivideolla. Nyt kolme vuotta täyttänyt lahjakkuus on osallistunut Etelä-Afrikassa suosittuun Talent-kilpailuun.

Pojan vanhemmat olivat vakuuttuneita taaperonsa taidoista ja he olivat päättäneet antaa pojalle mahdollisuuden esiintyä oikealle yleisölle. Itsevarma pikkupoika asteli esiintymislavalle isänsä kanssa.

Sitten hän asettautui pöydän eteen ja aloitti esityksensä. Ei mennyt aikaakaan, kun yleisö nousi ylös penkeiltään ja alkoi tanssia taaperon soittaman musiikin tahdissa.

Kilpailun tuomarit katselivat pojan esitystä silmät pyöreinä hämmästyksestä. Kolmevuotias oli kuin vanha tekijä, eikä hän ujostellut esiintyessään televisiossa.

Tuomarit painoivat lopulta erikoissummeria, joka tarkoitti sitä, että DJ Arch Jr oli automaattisesti jatkossa. Daily Mail -lehden mukaan nuoren DJ:n esitys on puhuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Hän on ilmiselvä luonnonlahjakkuus.