Hurjastelun traaginen tulos – henkilöauto murskautui rekan nokkaan

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Talven lähestyessä ja teiden liukastuessa kannattaa kaasujalkaa höllätä ja ohittamistilanteissa olla erityisen varovainen. Kolareilta välttyminen ei ole aina omasta varovaisuudesta kiinni, sillä teiltä löytyy monenlaisia hurjapäitä.

Tällä kertaa varovaisuudesta muistuttaa Venäjän Krasnodarissa tallentunut video, jossa nähdään erittäin raju kolaritilanne. Liikenneonnettomuus tallentui Venäjällä erään kuskin kojelautakameraan.

Pariskunta oli ajelemassa kauniina kesäpäivänä, kun hurjasteleva autokuski menetti autonsa hallinnan ja aiheutti todellisen vaaratilanteen itsensä lisäksi monelle muulle. Videolla näkyy, miten hurjasti ohittajan auto murskautui rekan nokkaan. Kuski menetti autonsa hallinnan ohittaessaan, jolloin auto heittäytyi vastaantulevien kaistalle.