Huumekoira kiinnostui laukusta – sisältä löytyi salamatkustaja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hermostuneesti käyttäytynyt lentomatkustaja oli kiinnittänyt viranomaisten huomion Jorge Chavezin lentokentällä, Perussa. Mies veti vaivalloisesti perässään laukkua, joka vaikutti epäilyttävän raskaalta. Mies pysäytettiin, jotta huumekoira voisi nuuhkaista matkatavaroita.

Lentomatkustajan epäonneksi koira innostui laukun hajuista ja se ilmoitti viranomaisille, että se sisälsi jotain epäilyttävää. Viranomaiset käskivät matkustajaa avaamaan laukkunsa.

Tilannetta seurannut silminnäkijä kuvasi videolle viranomaisten toimet. Laukun sisältö yllätti viranomaiset, sillä kannen alta paljastui mies. Lentomatkustaja oli yrittänyt salakuljettaa ystävänsä pois Perusta.

Miesten lentomatka tyssäsi lyhyeen ja miehet vietiin kuulusteltavaksi. Daily Mail -lehden mukaan miesten henkilöllisyys tai seuraamukset eivät ole paljastuneet medialle.