Epätoivoinen peliliike: Mies pakeni poliisia ajamalla mereen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vauhdikas takaa-ajotilanne on päättynyt erikoisella tavalla Perthissa, Australiassa. Poliisia paennut kuski huomasi, ettei hän onnistunut karistamaan virkavaltaa kannoiltaan ja hän ajoi autonsa mereen.

Paikallinen uutiskanava oli saanut vihiä hurjasta takaa-ajosta Yanchepin hiekkarannalla ja helikopteri oli lähetetty paikalle. Pakenevan miehen uhkarohkea temppu on tallentunut uutiskanavan videolle.

9 News -uutislähetyksessä kerrottiin, että mies pakeni poliisia varastetulla ajoneuvolla. Kuski tajusi meressä tehneensä virheen ja hän nousi uppoavan auton katolle. Poliisit uivat miehen ajoneuvon viereen ja pidättivät hänet. Aallokossa oleva auto lopulta hinattiin takaisin rannalle. Mereen ajaminen oli osoittautunut harvinaisen huonoksi ideaksi.