Oman kumppanin kanssa kannattaa juhlia – pienessä sievässä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On härkäbileitä ja tyttöjen iltoja. Osa naisista ja miehistä menee yleensä kavereidensa kanssa ulos, eikä edes harkitse oman kumppaninsa kanssa juhlimista. Miksi? Eikö oma ja tuttu rakas olisi juurikin sitä parasta seuraa railakkaaseen iltaan?

Femail First -julkaisu listasi joukon syitä, miksi toisiaan rakastavien ihmisten tulisi bailata kahdestaan enemmän. Kun sielunkumppanit osaavat pitää hauskaa yhdessä, ei mikään pidättele heitä. Ensinnäkin pariskunnat osaavat pitää huolta toisistaan.

Vuosien yhdessäolon jälkeen kumppanit tietävät toistensa ajatukset jo yhdellä vilkaisulla. Nainen voi luottaa siihen, että hänen miehensä pitää aina hänen puoliaan myös suuren väkijoukon keskellä.

Hiprakassa olevat partnerit keskustelevat bilettäessään asioista, joista he eivät arkena juttele. Heidän ei tarvitse suunnitella laskujen maksua tai lasten hoitoa. On ilo mennä baariin oman rakkaan kanssa, koska tällöin tietää kenen kanssa lähtee myös kotiin. Molemmat ovat panostaneet ulkonäköönsä ja haluavat toisilleen mukavan ja ikimuistoisen illan.

Rakastavaiset ilmaisevat myös muille olevansa onnellisia yhdessäolosta, eivätkä anna muiden tulla heidän väliinsä. Puheenaiheet saattavat pyöriä pikkutuhmien aiheiden ympärillä, ja tämä jos mikä lähentää paria entisestään. Kotiin päästyä seksi on upeaa, koska molemmat tietävät kuinka homma toimii. Ei tarvitse säätää tai selvittää ylimääräisiä – painuu vain sänkyyn ja ryhtyy tositoimiin.