Tyttöystävä apukuskina – miesten hermot koetuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autoa ajelevat tietävät, että apukuskin paikalle istuva henkilö kannattaa valita matkaseurueesta huolellisesti. Moni vieressä istuva alkaa helposti neuvomaan kuskia siitä huolimatta, että heillä ei itsellään edes olisi ajokorttia.

Kuskin ajotyylistä ja reittivalinnoista löytyy myös aina jotain parannettavaa. Story of This Life on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa miehet ajelevat tyttöystäviensä kanssa autolla.

Kuvatut tilanteet ovat varmasti monille naisille ja miehille tuttuja, ja parodia osuukin monien pariskuntien ajomatkojen suhteen naulan kantaan. Nainen voi olla todella hyvää matkaseuraa, mutta nälkäisenä, kartturina tai väsyneenä nainen saattaa kiristää miehen hermoja.

Videolla näytetään useita erilaisia tilanteita, joissa miehen kärsivällisyyttä koetellaan. Jos nainen sanoo autokaistalla ruokaa tilatessa, että hänellä ei ole nälkä, hän tulee kuitenkin napostelemaan miehen annoksesta. Jos nainen kertoo olevansa nälissään ja syövänsä mitä tahansa, mikään ravintola ei kuitenkaan sovi hänelle. Hauskaa automatkaa suunnitellessa miehen kannattaa varautua myös siihen, että nainen saattaakin nukkua koko matkan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.