Khloe Kardashian murtui ex-miehensä kohtalosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka entinen NBA-tähti Lamar Odom on kiidätetty tajuttomana sairaalaan pitkän bordellissa tapahtuneen biletysputken päätteeksi. Nyt miehen kanssa neljä vuotta naimisissa ollut Khloe Kardashian on esittänyt pahoittelunsa.

Lamar Odomin onnettomuus on saanut Khloe Kardashianin surun murtamaksi. Kardashianien leiristä tiedotetaan, että Lamar Odomin päihteisiin liittyvä onnettomuus ei tullut yllätyksenä, mutta he ovat hyvin surullisia tapahtuneen johdosta, E! News uutisoi. Khloe on poissa tolaltaan.

Muodokkaan Khloe Kardashianin elämä mullistui muutama vuosi sitten avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia.

Khloe olisi halunnut miehen takaisin, ja pääsi hänestä yli vasta viime kesänä katkaisemalla välit lopullisesti. He hakivat avioeroa joulukuussa 2013. Khloe on ollut huolissaan Lamarista pitkän aikaa, ja on myöntänyt julkisuuteen yhä rakastavansa ex-miestään.