Arkipäivän romantiikkaa – yllätä rakkaasi lounastunnilla

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastuminen lienee yksi maailman ihanimmista tunteista. Se tuntuu kuin leijuisi pilvien päällä vatsassa lepattelevien perhosten avulla. Valitettavasti tavallinen arki saattaa lyödä romantiikan minimiin. Onneksi pienillä ja romanttisilla teoilla saa helposti uutta kipinää suhteeseen.

Yllätä rakas työpäivän aikana tai lounastunnilla. Romantiikan ylläpitämiseen ei tarvita kuumailmapallolentoja tai maailmanympärysmatkoja. Riitää, että osoittaa kumppanilleen välittävänsä myös arkisen ahertamisen keskellä. Piilota puolison työlaukkuun pieni yllätys, kuten sydämenmuotoisia suklaakonvehteja tai rakkaudella tehtyjä voileipiä.

Herkun mukaan voi panna pienen kortin, jossa muistutetaan rakkaudesta ja siitä, kuinka tärkeitä kumppanukset ovat toisilleen. Runot saattavat kuulostaa kliseiseltä, mutta harva nainen ainakaan pahastuu kauniista sanoista, jotka on osoitettu suoraan hänelle.

Työpaikalle voi lähettää paketin tai kukkakimpun. Myös kirjekuori saattaa olla ihana yllätys, jos sen sisältä löytyy yhteinen valokuva, lahjakortti tai muu rakkaudenosoitus. Kekseliäimmät voivat järjestää yllätyslounaan rakkaalleen kutsumalla hänet hieman parempaan ravintolaan syömään. Tai kuka estää pistäytymästä työpaikalla pusun kera, mikäli tilanne sen sallii?