Lehti selvitti: Näin naiset kostavat miehilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista vaipuu hulluuden rajamaille petetyksi, jätetyksi tai muuten vain loukatuksi tullessaan. Hameväen raivo voi olla vertaansa vailla, ja he taatusti keksivät keinon kumppanille kostaakseen. Nyt The Stir -lehden lukijat kertoivat kuinka ovat tehneet miehensä olon tarkoituksella huonoksi.

Onneksi kaikki naiset eivät ole yhtä erikoisia kuin The Stir -julkaisun lukijat. Lehden kyselyyn vastanneet naiset nimittäin paljastavat, että ovat menneet jopa tarkoituksella sänkyyn vieraan miehen kanssa vain kostaakseen kumppanilleen.

Teosta on sitten leveilty omalle miehelle suureen ääneen ainoana tarkoituksena saada hänet totaalisen hajalle. Yhtä lapselliselta kuulostaa erään neitokaisen tunnustus, jossa hän kertoi olleensa kolme vuotta kestäneessä salasuhteessa miehensä kaksoisveljen kanssa.

Oma mies oli loukannut naista syvästi ja veli tarjosi kaivattua turvaa. Eräs nainen kehuskelee kotona kovaan ääneen kuntovalmentajaansa. Naisen tarkoituksena on saada myös oma mies salille, mutta toistaiseksi personal trainerin ylistäminen on ollut turhaa. Miestä ei kiinnosta.

Naiset osaavat olla todella juonikkaita ja ilkeitä. Eräs perheenäiti kertoo, että mikäli hän on suuttunut miehelleen, joka on esimerkiksi työmatkalla toisessa kaupungissa, kokkaa nainen miehensä lempiruokaa.

– Teen hänen lempiruokaansa ja leuhkin, kuinka hyvää se on. En kuitenkaan jätä hänelle murustakaan, nainen myöntää.

Uudelle ihastukselle voi näiden naisten mukaan vihjailla tapailevansa myös muita miehiä, mikäli ei saa muuten tarpeeksi huomiota osakseen. Joku jopa myöntää lähettäneensä kukkia itselleen tehdäkseen miehensä epäileväiseksi.

Yhtä päättäväiseltä teolta kuulostaa se, että jättää miehensä täysin vailla huomiota – kyllä hän lopulta ymmärtää mitä on menettämässä. Sama pätee siihen, kun kehuskelee pitäneensä hauskaa ilman mielitiettyä. Naisten mukaan mies herää todellisuuteen ja huolestuu, kun naisella on myös omaa elämää. Keinot ovat olleet kuitenkin karut tämänkin asian selvittämiseksi.