Vanhemmat kuuntelivat lempimusiikkiaan – teini hälytti poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaisperheen automatka sai yllättävän käänteen, kun poliisit piirittivät auton. Aseistetut poliisit käskivät vanhempia nostamaan kätensä ilmaan, jotta heidän autonsa voitaisiin tutkia. Pian viranomaisille kuitenkin selvisi, että kyseessä olikin väärä erikoinen hälytys.

Mirror-lehden mukaan poliisit olivat saaneet ilmoituksen mahdollisesta kidnappauksesta. Perheen auton takana ajaneet motoristit olivat soittaneet hätänumeroon, sillä he olivat saaneet autossa istuvalta teinipojalta lapun, jossa luki: ”Apua! Auttakaa!”. Lapussa luki myös auton rekisterinumero.

Viranomaisille selvisi, että teinipoika oli kirjoittanut lapun vitsillä, sillä hän ei kestänyt vanhempiensa soittamaa musiikkia. Vanhemmat olivat kuunnelleet koko ajomatkan The Beatlesia ja Tom Jonesia. Saksalaispoliisit kertoivat tapauksesta paikalliselle lehdistölle ja vakuutti, että kyseessä oli vain väärinkäsitys. Viranomaiset myös vitsailivat, etteivät he olisi halunneet olla teinipojan saappaissa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.