Hääkuvauksen tulevaisuus? Morsiamelle oma selfiekeppi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valokuvaaminen on muuttunut siten, että ihmiset kuvaavat nykyisin enemmän itseään kuin ympäristöään. Siinä missä ennen palkattiin ammattikuvaajia ikuistamaan elämän tähtihetkiä, napsitaan samoja otoksia itse kännykällä. Kuvat julkaistaan netissä, eikä niitä teetetä paperiseen versioon kuin poikkeustapauksissa.

Selfie-keppi on yksi aikamme villitys. Kepin kanssa kulkevat napsivat itsestään kuvia kaikissa elämäntilanteissa, mutta eniten silloin, kun halutaan julkaista jotain sosiaalisessa mediassa. Nyt hääjuhlien valovoimaisimmille tähdille, eli morsiamille, on lanseerattu oma selfie-keppinsä.

Suunnittelija Reem Acra on kävelyttänyt hääpukunäytöksessään catwalkille joukon häämekkoihin pukeutuneita malleja, joiden asusteina nähdään kuulokkeet ja selfie-keppi. Molemmat vempaimet on tietysti somistettu yksi yhteen asun kanssa. Tässäkö on tulevaisuuden trendi?

Kuva, jonka Reem Acra (@reem_acra) julkaisi

Kuva, jonka Reem Acra (@reem_acra) julkaisi

Kuva, jonka Reem Acra (@reem_acra) julkaisi