Isä tyttären poikaystävälle: ”Mitä teet tytterelleni, minä teen sinulle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä lateli tyttären poikaystävälle säännöt: ”Mitä teet tytterelleni, minä teen sinulle”

Tyttäret ovat isiensä prinsessoita ja silmäteriä. Välillä isälle voi olla kova paikka, kun toinen mies astuu mukaan kuvioon ja tytär alkaa seurustelemaan. Eräs Wisconsinista kotoisin oleva isä teki tyttärensä poikaystävälle uhkauksen, jonka päätti myös hauskalla tavalla näyttää käytännössä.

Perheenäiti Sharee Schock on ammatiltaan valokuvaaja. Hänen 15-vuotias tyttärensä Ricarra oli ollut menossa poikaystävänsä kanssa koulun päättäjäistanssiaisiin, jolloin ennen juhliin lähtemistä äiti oli ottanut pariskunnasta valokuvia ulkona. Ricarran isä Benjamin oli päättänyt tulla myös valokuvattavaksi, mutta otti tyttärensä sijaan tämän poikaystävästä halausotteen.

Sharee kertoi BuzzFeed-sivustolle, että hänen miehensä oli aiemmin uhkaillut hauskaan tyyliin tyttären poikaystävää. Mies oli sanonut pojalle, että hän tulee tekemään tälle kaiken, mitä poika tekee tyttärelle. Isä piti sopimuksesta kiinni ja meni valokuvaushetkellä pojan taakse samalla tavalla kuin poika oli poseerannut Ricarran kanssa aiemmin.

Funniest moment of Homecoming, . . . . Feel Free to SHAREhttps://www.facebook.com/Schock.Photography

Posted by Sharee Schock on Sunday, October 11, 2015

Katso tästä.