Turistit uhattiin nylkeä ja raiskata Intiassa – tatuointi oli liikaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaispariskunta oli ajautunut Intiassa hengenvaaralliseen tilanteeseen, kun joukko intialaismiehiä huomasivat turistin pohkeessa hindujumalaa esittävän tatuoinnin. Bangalorelaisessa ravintolassa syntyi aiheesta kiivas tappelu.

Matt Keith ja Emily Kassianou pyysivät ravintolan henkilökuntaa soittamaan poliisit paikalle sen jälkeen, kun paikalliset alkoivat uhkailla heitä. Intialaismiehet uhkasivat nylkeä Keithin jalan ja raiskata hänen tyttöystävänsä Yellamma-jumalan häpäisemisestä.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset veivät pariskunnan poliisilaitokselle. Poliisit aikoivat pidättää pariskunnan ja tuomita heidät jumalanpilkasta. Pari onnistui neuvoittelemaan poliisien kanssa ja he lopulta vapautuivat sillä, että he kirjoittivat anteeksipyynnön hinduille.

Matt peitti tatuointinsa eikä hän paljastanut Yellamman kuvaa enää uudestaan ollessaan Intiassa. Melbournelaiskaksikon loma ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. Pariskunnan mukaan tatuoinnin peittämisestä huolimatta heitä kohdeltiin rasistisella tavalla ja Emilyä muun muassa kourittiin ja lääpittiin julkisilla paikoilla. Uhkaus nylkemisestä oli viimeinen silaus huonosti alkaneelle lomamatkalle.