Kolumbialainen huumeparoni pidätettiin: Työskenteli Italiassa DJ-tähtenä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italialaispoliisit ovat pidättäneet kolumbialaisen Fernsterbein Ramirezin epäiltynä vakavista huumausainerikoksista. Udinen poliisilaitoksen edustaja totesi, että Ramirez oli elänyt kaksoiselämää, sillä Kolumbiassa mies tunnetaan pahamaineisena huumeparonina, kun taas Italiassa hän on julkkis-DJ.

Daily Mail -lehden mukaan paikalliset ovat olleet pidätyksestä järkyttyneitä, sillä Udinessa mies suuri seurapiirijulkkis ja hänet tunnetaan nimellä DJ Fexter. Miehen seurassa on viihtynyt iIaliassa kaikki tunnetut tähdet ja hän on yksi Italian kuumimmista DJ:stä.

Fernsterbein on pakoillut viranomaisia vuodesta 2013 asti. Kolumbialaispoliisin mukaan mies on vaarallinen, sillä hän on pelätyn Los Mellos de Cassandra -rikollisjengin jäsen. Sen lisäksi hän kuuluu Kolumbian huumerkartelliin. Viranomaiset aikovat toimittaa miehen suorinta tietä Kolumbiaan, jossa häntä odottaa oikeudenkäynti.