Japanin upeimmat yötaivaat listattiin – näin kaunista pimeys voi olla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanin Kobessa järjesttiin lokakuun alussa Night View Summit 2015 -niminen tapahtuma. Tapahtumassa valittiin 4.500 äänestäjän vastauksen perusteella kolme Japanin kaupunkia, jotka tarjoilevat mahtavimmat yötaivaat ja henkeäsalpaavimmat näkymät.

Yleensä ihmiset valitsevat matkakohteensa aktiviteettien tai maisemien perusteella. Silti kaupungeissa vietetään aikaa myös illan tullen, ja tällöin rakennusten valot nousevat kunnia-asemaan. Japanilaiset valitsivat kolme kauneinta kaupunkia yöaikaan.

1. Kobe

Kuva, jonka M.Ikeda (@skpark515) julkaisi

2. Sapporo

Kuva, jonka @hiroyasuichi julkaisi

3. Nagasaki

Kuva, jonka @hiruma_t julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat