Sarah Silverman nosti kurvinsa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Komedienne Sarah Silverman muistetaan omien projektiensa lisäksi myös televisiotähti Jimmy Kimmelin ex-kumppanina. Pariskunta erosi kuitenkin jo pari vuotta sitten, eikä Silverman ole sen jälkeen juuri paistatellut parrasvaloissa.

Yleensä melko konservatiivisissa asuissa julkisuudessa esiintynyt Silverman osallistui eilen Los Angelesissa järjestettyyn ensi-iltaan odottamattoman rohkeassa iltapuvussa. Hän juhlisti I Smile Back -elokuvaa nostamalla povensa kuin tarjottimelle punaisella matolla.

Jimmy Kimmelin ja Sarah Silvermanin suhde alkoi vuonna 2002, ja he olivat seitsemän vuoden ajan on-off-suhteessa ennen kuin erosivat lopullisesti vuonnaa 2009. Sittemmin Kimmel alkoi deittailla Molly McNearneyta, ja pari meni naimisiin Kaliforniassa. Avioliitto jäi kuitenkin lyhyeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash