Autoilija väisti pulua – aiheutti ketjukolarin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tietä ylittävä pulu on aiheuttanut liikenneonnettomuuden Venäjällä. Vaarallinen tilanne on taltioitunut tien viereen pysäköidyn auton kojelautakameraan. Video osoittaa, että yksi autoilijoista teki tiellä äkkijarrutuksen, jottei pulu jäisi auton alle.

Takana ajaneet autoilijat eivät ehtineet reagoida tilanteeseen ajoissa ja sen seurauksena pelti rytisi. Yksi kuskeista väisti jarruttavaa ajoneuvoa viime hetkellä, mutta siitä huolimatta auto kolhiintui.

Takana olleet autoilijat jarruttivat liian myöhään ja he rysähtivät jarruttelijan perään. Kojelautakameran kuvaama video on julkaistu netissä. Daily Mail -lehden mukaan kolarissa kolhiintui kolme autoa. Videon tiedoissa kerrotaan, että tietä ylittävä kesykyyhky pääsi turvallisesti tien toiselle puolelle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.