Kolmevuotias isälleen ravintolassa: ”Katso pientä pippeliäsi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditor tunnusti hiljattain kolmevuotiaan tyttärensä nolanneen hänet julkisessa vessassa. Mies oli mennyt tytön kanssa ravintolaan kahden, ja joutui vessahädän tullessa käyttämään miesten saniteettitiloja.

– Autoin tyttären pissalle, ja huomasin, että minun oli itsekin tehtävä tarpeeni. Laitoin hänet seisomaan miestenvessan nurkkaan ja käskin pysyä siinä, redditor aloittaa tarinansa.

Kaksikko oli ollut kahdestaan, kunnes paikalle oli tullut kaksi miestä. Lapsukainen huomasi miehet ja astui lähemmäs isäänsä. Kolmen lapsen perheessä on tapana käydä vessassa ovet avoinna, joten vessatilanne tai toisten pissavehkeiden näkeminen ei ollut kiusallinen isälle eikä tyttärelle. Ainakaan siihen hetkeen saakka.

– Iskä, kato pientä pippeliäsi!, tyttö kiljahti yhtäkkiä isälleen kirkkaalla ja kuuluvalla äänellä.

Vessassa olleet miehet olivat purskahtaneet nauruun. Isä oli hämmästynyt tilanteesta, koska ei ollut kuullut koskaan vastaavaa lapsensa suusta. Hän ei kehdannut astua tytön kanssa ulos vessasta, ennen kuin miehet olivat poistuneet. Mies vakuuttaa Redditissä, että hänen peniksensä on normaalikokoinen.