McDonald’s ryhtyy tarjoilemaan energiajuomaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokaketju McDonald’s on ilmoittanut kokeilevansa energiajuoman tarjoilemista Yhdysvalloissa. Monster-energiajuomaa tullaan myymään alkuun ainakin 20 amerikkalaisessa McDonald’s -ravintolassa.

– Keräämme aina asiakkailtamme palautetta koskien ruokia ja juomia, joita he haluaisivat tarjoiltavan McDonald’sissa. Tämä on yksi esimerkki siitä, yhtiö kertoi tiedotteessaan.

Pikaruokaketjun asiakkaat voivat tilata ateriansa kylkeen Monster-juomaa esimerkiksi Michiganin, Ohion, Floridan ja Illinoisin ravintoloissa. Energiajuomasta joutuu maksamaan hieman ylimääräistä, noin 1.50 dollaria aterialta.

Bloomberg-sivuston mukaan uutinen on jo näkynyt Monster-energiajuoman osakekauppaan positiivisella tavalla. Monsterin pörssiarvon kerrotaan kasvaneen merkittävästi siinä vaiheessa, kun tieto McDonald’sin ja Monsterin yhteistyöstä levisi.