Korealaisnainen pidätettiin: Piti aviomiestään seksiorjana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläkorealaisnainen on pidätetty epäiltynä aviomiehensä vapaudenriistosta ja raiskauksesta. Tapaus on ensimmäinen laatuaan Etelä-Korean historiassa, sillä naista ei ole aiemmin syytetty tai tuomittu raiskauksesta.

Yonhap News Agencyn mukaan 40-vuotias vaimo oli lukinnut aviomiehensä heidän yhteiseen asuntoonsa ja hän oli pakottanut toistuvasti miehen harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Mies kertoi, että vaimo pakotti hänet seksiin uhkaamalla hänen henkeään.

Viranomaisten mukaan vaimon motiivi teoille oli avioeron estäminen. Mies oli suunnitellut avioeron hakemista, joten vaimo hankki todisteita intiimistä kanssakäymisestä miehen kanssa, jottei eroa myönnettäisi. Intiimisuhde voisi ratkaista asiat vaimon hyväksi avioerokäsittelyssä.

Naisen juoni ei toiminut ja nyt hänet on pidätetty epäiltynä vakavista rikoksista. Viranomaiset uskovat, että nainen tulee olemaan ensimmäinen eteläkorealainen vaimo, joka saa tuomion raiskauksesta.