Rockjyrä Mustasch konsertoi Suomessa – minikiertue ensi viikolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen Mustasch-yhtye saapuu marraskuun alussa Suomeen osana mittavaa Euroopan-kiertuettaan. Saksasta alkaneella kiertueella metalliyhtye nousee lavalle keskiviikkona Tampereeen Pakkahuoneella, torstaina Seinäjoen Rytmikorjaamolla, perjantaina Helsingin The Circusissa ja lauantaina Turun Logomolla.

Suomesta yhtyeen kiertue jatkuu Ruotsiin. Suomessa tasaisin väliajoin konsertoiva yhtye nauttii meillä suurta suosiota. Yhtyeen uusin albumi Testosterone julkaistiin syyskuussa, ja parhaillaan käynnissä on levyn julkaisukiertue.

Mustasch on yksi Ruotsin suosituimmista ja menestyneimmistä rockyhtyeistä, ja se on voittanut useita arvostettuja Grammy-palkintoja. Äskettäin yhtye julkaisi koskettavan kappaleen ja musiikkivideon Yara’s Song, joka on omistettu Ruotsissa väkivaltaisesti kuolleen pikkutytön muistolle.