Urheiluauto Ford Mustang rysähti omakotitalon katolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vanha yhdysvaltalaisnainen oli säikähtänyt talonsa katolta kuulunutta pamausta Michiganissa. 83-vuotias Joyce Kingsley oli juossut pihalle asunnostaan selvittääkseen mistä ääni johtui. Naisen hämmästykseksi hänen talonsa katolla oli auto.

Kingsley kertoi The Argus-Press of Owosso -lehdelle, että hän oli havahtunut kovaan pamaukseen kesken television katselun. Nainen totesi, että hänen televisionsa volyymi oli säädetty kovalle, mutta ulkoa kuuluva pamaus oli sitäkin kovempi.

Autoa ajanut kuski selvisi rytäkästä loukkaantumatta. Hän kertoi viranomaisille, että hän oli saanut lievän sairaskohtauksen ajaessaan läheisellä moottoritiellä ja hän oli menettänyt autonsa hallinnan. Ajoneuvo oli singonnut läheisen pihan poikki ja päätynyt alamäessä olevan talon katolle. Oli onni onnettomuudessa, ettei kukaan loukannut itseään vaarallisessa tilanteessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.